Головна Новини Світ Росія Російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ - "хворим суспільством"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ - "хворим суспільством"

Росіяни завжди були "гарматним м'ясом", сказала Яна Троянова

22 жовтня 2023, 20:50 comments1288
Поділіться публікацією:

Артистка з РФ Яна Троянова, яка виступає  проти військового вторгнення і з цієї причини  поїхала у  Францію, називає Росію "зґвалтованою бабою".

 Російська акторка назвала Путіна злодієм, а РФ - "хворим суспільством"

Яна Троянова (фото з відкритих джерел)

"Росія сьогодні для мене — це така зґвалтована російська баба, мужик якої — нікчемна п'яниця — тисне руку цим бандитам за те, що вони ґвалтують його ж бабу. Історично так склалося, що ніхто не любив народ. Вони завжди були гарматним м'ясом", -  висловила свою позицію  акторка  під час інтерв'ю YouTube-проекту "І грянув Грем".

Жителі Росії, на думку Троянової, —  є хворим  суспільством, після розпаду СРСР  російські громадяни  так і не навчились  жити  вільно:

"Росія — складна країна... Народ привчили бути аполітичним, у них навіть з'явився вислів: "Я аполітичний". Мене нудило від них. Тому що бути аполітичним — це значить настільки не цікавитися своєю країною, не любити свою країну, жити інертно".

Акторка наголосила, що  саме ця риса — інертність і робить  мешканців Росії — хворим і байдужим суспільством. Далі  ця  загальна байдужість і  призвела  до фашизму в РФ, висловилась  Троянова:

"До фашизму приходять тоді, коли немає роботи над собою. І сьогодні проблема Росії в тому, що люди не замислюються про те, що треба працювати над собою... Їх переконали, що Америка нібито бажає відібрати якісь наші багатства, а відбирає їх шахрай і крадій Путін".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька російського актора, який підтримує війну в Україні, закликала росіян бігти з країни. Акторка з РФ  Марія Машкова, що  не підтримує повномасштабну   війну  терористичної  РФ  в Україні,  і так само відкрито висловлює  власну позицію, закликає  співгромадян  втікати з Росії. Натомість її батько, популярний російський актор Володимир Машков активно підтримує режим Кремля.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

22 жовтня 2023, 20:40

Слава Украiнi !!! Дуже багато пишуть , що росiянам потрiбно кудись тiкати , а куди ??? До Китаю , та в Пiвнiчну Корею ...


Новини