Російську акторку оголосили в розшук: що вона відповіла

Тетяна Лазарєва підтвердила, що в країні-окупанті вона офіційно вважається злочинницею.

Російська артистка Тетяна Лазарєва, яку визнали в країні-агресорці іноземним агентом, бо критикувала кремль і підтримувала Україну, зараз стала в рф кримінальним злочинцем.

Про це інформують російські ЗМІ. Досьє на акторку з'явилось в розділі розшуку на сайті російського МВС .

За інформацією відомства, Лазарєву оголошено в країні-окупанті в розшук за статтею про дискредитацію військових.

При цьому, сама акторка, що з 2016 року мешкає в Іспанії, а з лютого 2022 року не приїжджає в РФ, до нового звання "кримінальниці" поставилась з гумором. "Раніше я думала, що кримінальники - це ті, хто грабує, ґвалтує і вбиває людей. А тепер виявляється, що це я!" - написала акторка в Instagram-сторіс.

Тетяна Лазарєва - російська артистка і телеведуча. Стала відомою, після того, як знялась в комедійному серіалі "33 квадратні метри" і шоу "Хороші жарти", де була ведучою разом із Михайлом Шацем і Олександром Пушним. Саме 24 лютого 2022 року була в Києві, і початок повномасштабної війни побачила особисто. Відкрито висловила свою антивоєнну позицію і постійно критикує російський уряд. В липні 2022 року була занесена російським Мін'юстом до списку іноземних агентів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії оголосили в розшук титулованих спортсменів. В Міністерстві внутрішніх справ РФ повідомили, що оголосили в розшук за кримінальною статтею знамените подружжя – фехтувальників Сергія і Віолетту Біду.

Офіційна причина розшуку, що згадувані титуловані спортсмени не могли продовжувати мешкати в Росії і виїхали в Сполучені Штати. В повідомленні про розшук на сайті міністерства не називається номер статті, за якою розпочались пошуки подружжя фехтувальників, інформують російські ЗМІ.