Головна Новини Світ Росія В Росії оголосили в розшук титулованих спортсменів: у чому їх звинувачують
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії оголосили в розшук титулованих спортсменів: у чому їх звинувачують

Російські спортсмени Сергій Біда і його дружина Віолетта були оголошені в розшук

27 грудня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

В Міністерстві  внутрішніх справ РФ повідомили, що  оголосили в розшук за кримінальною статтею знамените  подружжя – фехтувальників Сергія і Віолетту Біду. 

В Росії оголосили в розшук титулованих спортсменів: у чому їх звинувачують

Сергій Біда і Віолетта Біда(фото з відкритих джерел)

Офіційна причина розшуку, що згадувані  титуловані спортсмени не могли продовжувати  мешкати в Росії і виїхали в Сполучені Штати. В  повідомленні про розшук на сайті   міністерства не  називається  номер статті, за якою розпочались пошуки подружжя  фехтувальників,  інформують російські  ЗМІ. 

Спортсмени  перебрались  в Сполучені Штати  ще літом. При цьому, в  червні Сергій Біда, не погодивши свій виступ  з  російською  стороною,  виступив на чемпіонаті в Сполучених Штатах в  нейтральному статусі. USA Fencing  зробило заяву, що росіянину  дозволяється особиста  участь  в турнірі,  бо він  "засудив дії Росії і Білорусі і не буде показувати приналежність до російської або білоруської сторони на місці проведення турніру, включаючи уніформу, сумки зі спорядженням і аксесуари".

Там Сергій Біда виборов золото цього  поєдинку  під час особистих змагань. 

Ще подружжя російських фехтувальників  знялись  у фільмі BBC "Олімпійські перебіжчики в США". Там росіяни   відкрито  заявили, що "вирішили виїхати з Росії через війну".

Сергій Біда мав офіцерське звання. Він, як  представник "Динамо"  був співробітником Росгаврдії, а Віолетта – військовослужбовець  Міноборони. 

Титулований  30-річний  фехтувальник  на Олімпіаді-2020  виборов срібло в командному турнірі шпажистів. Ще він — триразовий чемпіон Європи в командних змаганнях (2017-2019), дворазовий призер чемпіонатів світу. Віолетта Біда  є командною  чемпіонкою Європи та віце-чемпіонкою  світу з фехтування (2019).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська тенісистка вийде заміж за російського спортсмена

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини