Головна Новини Світ Росія Росія може напасти на Україну вже у вересні: чого чекає Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія може напасти на Україну вже у вересні: чого чекає Путін

Військовий експерт переконаний, що російський президент вичікує результатів візиту Володимира Зеленського в США

11 серпня 2021, 10:57
Поділіться публікацією:

Військові аналітики і експерти продовжують фіксувати тривожні сигнали, що надходять з Донбасу. Окупанти постійно проводять активні бойові дії, що призводить до поранень або загибелі українських захисників. При цьому не виключається варіант розширення зони нападу росіян, цитує фахівця видання "Сегодня".

Росія може напасти на Україну вже у вересні: чого чекає Путін

Путін може чекати військових навчань РФ із Білоруссю. Фото: РИА Новости

За словами екс-заступника начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенанта Ігоря Романенка, в Кремлі зараз із нетерпінням чекають підсумків візиту українського президента до Вашингтона. Від результатів переговорів Байдена і Зеленського може залежати подальший розвиток подій в Україні.

Найвірогіднішим моментом початку повноцінних військових дій РФ проти нашої держави Романенко називає початок осені. Все тому, що у вересні росіяни проводять спільні з білоруськими військовослужбовцями навчання під назвою "Захід-2021".

"На підготовку до атаки Росії знадобиться тиждень, максимум два", — переконаний військовий експерт, який раніше керував штабом АТО.

На його думку, якщо росіяни вирішать все ж атакувати Україну, то нападу, швидше за все, варто очікувати з боку східних областей і окупованих територій.

Подібний маневр, вважає Ігор Романенко, має для Путіна свою мету. Експерт переконаний, що перед світовою спільнотою глава РФ може виправдовувати свої дії тим, що прийшов "захищати російських громадян". Як відомо, за роки війни величезну кількість жителів Донбасу отримали російський паспорт.

Зазначимо, що російсько-білоруські навчання є традиційними для осені щороку. І це постійно створює додаткову напругу для України, яка відстоює свою територіальну цілісність і національні інтереси.

Незважаючи на те, що Ігор Романенко міркує про східний напрям імовірною атаки, екс-радник Володимира Путіна дотримується іншої думки. "Коментарі" раніше розповідали, що ж, за словами Андрія Ілларіонова, свідчить про бажання Путіна почати масштабне вторгнення в Україну.

Також ми розповідали, що путінська армія підтримує в бойовій готовності російські окупаційні війська в ОРДЛО. Згідно з повідомленнями української розвідки, агресор проводить на цій території окремі військові навчання. Більше деталей — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

11 серпня 2021, 10:55

Білорусь після початку війни ВПАДЕ через 3-5 діб. А роздавши зброю ПОВНОСПРАВНОМУ населенню УКРАЇНИ та зробивши усіх ВІЙСЬКОВО ЗОБОВ'ЯЗАНИМИ кремле-фашиська рашка зазнає НЕЧУВАНОЇ ПОРАЗКИ та краху, УКРАЇНЦІ усе спалять аж до уральських гір... ВОЮВАТИ будуть не тисячі А МІЛЬЙОНИ УКРАЇНЦІВ, а світове СУСПІЛЬСТВО допоможе на 100%...!!! А чим хоче "воювати рашка"...??? металоломом з 70 років...??? Ракетну зброю та літаки їм не дадуть використати ніколи, бо будуть зразу збиті на підльоті до УКРАЇНИ, для цього і стоять ракетні крейсери БЛОКУ НАТТО в Чорному та морі і Ударні Авіоносні групи США та Великої Британії в СЕРЕДЗЕМНОМУ морі....!!! А ядерний підводний флот рашки, давно вже увесь позначений і НАТО достовірно на 99% знають де знаходяться ці паскуди і на яких глибинах причаїлися...!!!Так, що повний розвал і крах рашки не за горами...!!!

Брат

11 серпня 2021, 10:19

Не нападение-идиоты,а очищение Украины от скверны-национал-фашистов и зомби.


Новини