Ще один путініст збирається воювати проти українців

Микита Джигурда воюватиме проти українців на боці країни-окупанта РФ.

Російський артист Микита Джигурда, що народився в Києві, проте живе в РФ і є прихильником страшної війни в Україні, оприлюднив рішення йти воювати, ставши до лав війська загарбників.

Як інформують російські ЗМІ, після багатьох поїздок на територію тимчасово окупованого Донбасу, актор заявив про своє бажання приєднатись до одного з військових підрозділів, щоб допомагати здійснити геноцид мешканців України.

"Так, Джигурда збирається заходити в цей підрозділ і вже запросив клопотання, яке є підставою, щоб громадянина розглянули на вакантну військову посаду в конкретному підрозділі", - написали російські ЗМІ.

Цей прихильник Путіна поки що ніяк не коментує ситуацію, відомо тільки те, що актор недавно побував в окупантів на Донбасі, в тому підрозділі, де тепер хоче воювати.

Нагадаємо, що "коментарі" писали про те, що російський актор привіз на окуповане Запоріжжя гуманітарку окупантів. В Кремлі продовжують залучати до відряджень на лінію фронту в Україні своїх знаменитостей, щоб, напевно, робити популярними російських військових злочинців. Серед "зірок", які відзначилися на тимчасово окупованих територіях, з'явилась й низькопробна знаменитість, як Микита Джигурда.

Цей артист, чия провокаторська кар'єра ще існує завдяки замовленням федеральних каналів, ще з 2014 року вихвалює агресорські дії Путіна і присутній на всіх пропагандистських телешоу в РФ. На цей раз Джигурда побував в Запорізькій області. Знаменитість прибула в Україну, через окуповану частину Донеччини. Кінцевий пункт його мандрівки - Запорізька область.