Головна Новини Світ Росія Згадав про своє українське коріння: російський актор привіз на окуповане Запоріжжя гуманітарку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Згадав про своє українське коріння: російський актор привіз на окуповане Запоріжжя гуманітарку окупантів

Джигурда відзначився новою "маячнею" про своє коріння.

19 березня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

В Кремлі продовжують  залучати до  відряджень  на лінію фронту в Україні своїх  знаменитостей , щоб, напевно, робити популярними російських військових злочинців. Серед "зірок", які відзначилися на тимчасово окупованих територіях, з'явилась й низькопробна знаменитість, як Микита Джигурда.

Згадав про своє українське коріння: російський актор привіз на окуповане Запоріжжя гуманітарку окупантів

Микита Джигурда (фото з відкритих джерел)

Цей артист, чия провокаторська  кар'єра ще існує завдяки замовленням  федеральних каналів, ще з 2014 року вихвалює агресорські дії  Путіна і  присутній на  всіх пропагандистських телешоу в РФ.

На цей  раз Джигурда побував в Запорізькій  області. Знаменитість  прибула в Україну, через окуповану частину Донеччини. Кінцевий пункт його мандрівки -  Запорізька область.

 Саме там Джигурда зайнявсь спекуляціями, що його прізвище ніби має "запорізьке коріння".

"Ми привезли (окупантам – ред.) гуманітарку, коптери, а потім приїхали сюди, бо прізвище Джигурда сягає корінням Запорізької Січі... Чернігів. Я не міг сюди не приїхати", — висловивсь він, даючи  коментар пропагандистам.

При цьому, міф про своє козацьке походження російська "знаменитість" озвучує вже давно та успішно – в РФ в ці нісенітниці вірять і навіть внесли цю маячню до біографії артиста.

Але Микита Джигурда народивсь в Києві, далі залишив Батьківщину, працюючи на путінський  режим.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський актор в неадекватному стані влаштував погром у клубі. На днях він був  ініціатором погрому  в одному з клубів букмекерської компанії "Ліга Ставок". Судячи за записами з  камер спостереження,  в епатажного артиста  трапилась велика ставка, з цього приводу  він  почав бешкетувати в  клубі: викрикував,  бігав залом,  виліз на стіл і падав з нього, чіплявсь  до працівників клубу. Як  інформують російські ЗМІ, незважаючи на витівки актора, виграш  йому виплатили в повному розмірі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Шура

20 березня 2024, 00:43

Джигурда - тупой российский конь.


Новини