Ще один російський актор збирається відправити свого сина на війну в Україні

Дмитро Харатьян вже придумав виправдання своїм ідеям відправити сина на війну

Один з переконаних шанувальників "русского міра", господаря Кремля і військового вторгнення в Україну Дмитро Харатьян заявив, що не дивлячись на діагноз свого нащадка, він все одно буде брати участь у військовому вторгненні в Україну.

Про це він сказав пропагандистському медіа KP.ru.

Як стверджує раніше популярний артист, він не допоможе 25-річному синові, щоб той уникнув служби у військах загарбників.

"Якщо мобілізація буде - піде. Івану 25 років, військовозобов'язаний. Косити не буде", - повідомив Харатьян, що готовий відправити власного нащадка на цей забій.

Артист, що очевидно розгубив весь залишок здорового розуму, виправдовує таке батьківське рішення багато разів повторюваними словами, які прочитав в кремлівській методичці.

Зараз Дмитро Харатьян заявляє, що це "не територіальна війна у Росії з Україною", тому що "Росія — величезна частина всього світу, це не просто територія, але ще і величезна російська ідея".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова відправити свої синів вбивати українців. Відома артистка з РФ Наталія Антонова, що грала ролі в багатьох вітчизняних телесеріалах та фільмах, заявила, що пошле власного сина брати участь у війні, яку почав їх агресивний Путін на території України.

Про це Антонова заявила під час ефіру пропагандистського телешоу, ще одному прихильнику путінського режиму Борису Корчевникову. Мовляв, її старший, 25-річний юнак не побоявся, що його мобілізують і вже виявив готовність, щоб відправитись убивати мирних українських мешканців.