Головна Новини Світ Росія Російська акторка заявила, що готова відправити свої синів вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка заявила, що готова відправити свої синів вбивати українців

У Антонової є три сини і вона не боїться, що вони можуть загинути на війні

10 серпня 2023, 22:55 comments1886
Поділіться публікацією:

Відома артистка з РФ Наталія Антонова, що грала ролі в багатьох  вітчизняних телесеріалах  та фільмах, заявила, що  пошле власного  сина брати участь у  війні, яку  почав їх  агресивний  Путін  на території України

Російська акторка заявила, що готова відправити свої синів вбивати українців

Наталія Антонова (фото з відкритих джерел)

Про це  Антонова заявила під час ефіру  пропагандистського телешоу, ще одному прихильнику путінського режиму  Борису Корчевникову. Мовляв, її старший, 25-річний юнак  не побоявся, що його мобілізують  і  вже виявив  готовність, щоб відправитись   убивати мирних українських  мешканців,  інформує  Стархіт.

"Він мені сказав: "Мам, коли прийде повістка, я піду. Молодші сини відповіли: "Брат, ми тебе поважаємо". Спочатку я думала, що не відпущу. А насправді розумію, що народила синів — захисників Батьківщини. Мої діди воювали, мій батько військовий. Мої чоловіки захищають мою країну, мою сім'ю. Ми разом зі своєю країною", — так пояснила  російська знаменитість  свою промиту  пропагандистську  позицію.

Ще вона згадала, як працювала в Україні.

"Хоча дуже гірко, адже є режисери, з якими ми робили по кілька робіт у Києві. Ми займаємося мирною професією, аполітичною, якщо можна так сказати", — сказала Антонова і все ж   підтримала  вибір власного сина  відправитись на землю  сусідньої країни, щоб там  стріляти в її мешканців.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один російський співак заявив про готовність йти на війну та вбивати українців. Російський співак, який підтримав війну Путіна в Україні, заявив, що готовий їхати на війну в Україну, якщо цього буде вимагати від нього його країна. Але сьогодні, за його словами, він корисніший тим, що співає і виступає для окупантів. 

Газманов відреагував на санкції, які проти нього ввели в різних країнах світу. Газманов похвалився, що російський народ продовжує його любити і готовий ходити на його концерти. Але "маріонетковий уряд" його не пускає.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

12 серпня 2023, 21:48

Я разочарован и немогу назвать , своей любимой актрисой Наталью Антонову . Она отправляет своих детей на смерть. Народ Украины совсем другой , люди живущие в Украине открытые порядочные . Украинцы не будут , топтать сапогами территорию другой страны , без всякой на то причины.Мы защищаем свою страну . Я понимаю, что Наталия Антонова как мать саоих детей ,защищает свою страну . Во всяком случае, в будущем , акирисе Натальи Антоновой дорога в Украину я уверен будет закрыта.

Антикацап

11 серпня 2023, 06:38

Діди захищалися. А ці виродки - терористи і окупанти ідуть красти. СЛАВА ЗСУ!


Новини