Ще одну прихильницю Кремля терміново госпіталізували

Кудрявцева прилетіла до Білорусі вести черговий концерт

Відома пропагандистка і ведуча з РФ Лера Кудрявцева, що завжди виступала за війну в Україні, зараз знаходиться в лікарні.

Як повідомив її колишній колега і бойфренд Сергій Лазарєв, пропагандистці стало "зовсім погано".

"Виконавець зізнався, що через госпіталізацію Кудрявцевої їм довелося в терміновому порядку змінювати сценарій фестивалю "Пісня року". Артист зазначив, що на заході Леру замінить інша ведуча. Інших подробиць він не повідомив", - повідомляє російське пропагандистське медіа ladys news.

При цьому телеведуча на своїй сторінці в соціальних мережах виставила своє фото з крапельницею і висловила подяку ведучій, що замінила її.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російській співачці викликали швидку під час виступу перед окупантами. Ще одній прихильниці путінського режиму Надії Бабкіній, що з особливою завзятістю підтримує знущання над українцями та військове вторгнення РФ на українську територію, стало погано, коли вона готувалась брати участь в черговій патріотичної акції російських пропагандистів.

Як інформує пропагандистське видання KP.ru, артистка відчула себе зле, коли мала робити черговий запис на студії "Зірка". Бабкіна виступила з короткою промовою перед аудиторією окупантів в РФ. В цей час в співачки закрутилась голова. Туди відразу викликали медиків. Після отримання медичної допомоги Надія Бабкіна повернулась додому.
Як розповів син російської співачки, з артисткою зараз все добре. Він коротко розповів про те, як почуває себе відома співачка, але більш розгорнуто коментувати ситуацію та відповідати на питання не захотів.