Головна Новини Світ Росія Російській співачці викликали швидку під час виступу перед окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

Російській співачці викликали швидку під час виступу перед окупантами

Бабкіній стало погано під час виступу перед терористами

10 грудня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Ще одній прихильниці путінського  режиму  Надії Бабкіній, що з  особливою завзятістю  підтримує  знущання над  українцями  та військове вторгнення   РФ на українську територію, стало  погано, коли вона готувалась  брати участь  в черговій патріотичної  акції російських пропагандистів.

Російській співачці викликали швидку під час виступу перед окупантами

Надія Бабкіна (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  пропагандистське видання  KP.ru,  артистка відчула себе  зле, коли мала робити  черговий запис на студії "Зірка".

Бабкіна виступила з короткою промовою перед аудиторією окупантів в  РФ.  В цей час в співачки  закрутилась голова.  Туди відразу  викликали  медиків.

Після  отримання медичної допомоги Надія Бабкіна  повернулась додому.

Як розповів син російської співачки, з  артисткою зараз  все  добре. Він коротко  розповів про те, як почуває себе  відома співачка, але більш розгорнуто  коментувати ситуацію та відповідати на питання   не захотів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що Лепс привіз свою "Рюмку водки" на окуповані українські території та агітував за режим Кремля. Відомий в Росії співак та прихильник політики  Путіна  Григорій Лепс почав стрімко втрачати  популярність – з причини  зловживання алкоголем і зірваних   концертів. Тож  його більше не  задіюють на великі  заходи  в РФ.

Свою непотрібність  виконавець   відновляє, даючи  концерти на тимчасово  окупованих українських територіях.  Саме так Григорій Лепс  має намір  отримувати хоч якісь   недоїдки з  кремлівського столу, відпрацьовуючи пропагандистську повістку.

Недавно  вічно нетверезий  співак  побував в Луганську, де  виступав  в Палаці культури імені Леніна та співав  свої,    одні і ті ж пісні  скрипучим голосом. Потім він  відповів на питання  російських видань,  деякі  фрагменти  з яких  він  оприлюднив в соціальній мережі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини