Що тепер загрожує росіянам за критику війни та окупантів: Путін запекло покарання

За критику рішення Путіна про війну проти України тепер може загриміти за ґрати на 15 років

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про посилення покарання "за дискредитацію учасників спецоперації". Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини" у Телеграм.

Зазначається, що під закон потрапляють не лише вояки армії, а й так звані "добровольці", наприклад найманці ПВК "Вагнер".

Покарання за нібито "фейки" про російську армію передбачає максимальне покарання - 15 років колонії.

Читайте також на порталі "Коментарі" - топ-темою залишається рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі про видачу ордера на арешт російського президента Путіна. Поряд з омбудсменом країни-агресора з прав дитини Марією Львовою-Бєловою він підозрюється в незаконній депортації дітей з території України. За словами українського лідера Володимира Зеленського, це історичне рішення, з якого розпочнеться історична відповідальність. Президент США Джо Байден упевнений, що російський президент "явно вчинив військові злочини". Ну, а у російських політиків, чиновників та пропагандистів із цього приводу – передбачувана істерика. Про що говорить реакція Заходу та РФ? Що тепер робити Китаю, який зміцнює зв'язок з Росією? До яких наслідків це може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – планував поставити нас навколішки: у Європейському Союзі розповіли про битву, яку вже програв Путін.