Смерть головного КВКшника Росії: яка хвороба забрала життя у коміка, який підтримував війну в Україні

Беззмінний ведучий російського комедійного шоу КВК Олександр Масляков помер у віці 82 років.

Беззмінний ведучий російської програми "КВК" Олександр Масляков, відомий своєю про-путінською позицією, помер у віці 82 років. Інформацію про його смерть оприлюднили в офіційному Telegram-каналі КВК.

Масляков пішов з життя у неділю, 8 вересня. Він вів програму "КВК" з 1964 року і залишив свою посаду лише у квітні цього року. Як повідомлялося раніше, він страждав від важкої хвороби — неоперабельної пухлини в легенях, яка була виявлена у 2022 році після перенесеного ковіду.

Олександр Масляков старший протягом багатьох років публічно підтримував президента Росії Володимира Путіна і був його довіреною особою на виборах. У 2023 році його син також приїхав на окуповану Донеччину і виступав перед так званими "ветеранами СВО", включаючи зруйнований Маріуполь.

Таким чином, обидва Маслякови підтримували агресивну політику російського диктатора, включаючи окупацію Донбасу і Криму, а також повномасштабне вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що 17-річна онука російського клоуна перетворюється на пластиковий манекен. Таїса Маслякова - ода онучка ведучого КВК і переконаного путініста Олександра Маслякова. У серпні їй виповниться тільки 18 років.

Таїсія звиклась бути в центрі уваги, бо вже з трьох років її водили по різних шоу: спочатку як солістку дитячого колективу Непосиди, пізніше, як ведучу дитячого КВК. Але тепер сценічна кар'єри Маслякової-наймолодшої зараз притихла. Все одно вона все ж лишається, як гаряча тема для обговорень в Мережі.

Російські ЗМІ та підписники в соціальній мережі розкритикували зовнішність росіянки. Тая виглядає набагато старшою за свій юний вік, проте тут не винні особливості генетики.