Головна Новини Світ Росія Школи РФ отримали нову пропагандистську методичку: про що в ній йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Школи РФ отримали нову пропагандистську методичку: про що в ній йдеться

Російських учнів змушують вивчати інтерв'ю Путіна

23 лютого 2024, 19:52
Поділіться публікацією:

Російським вчителям дали вказівку навчати школярів за матеріалами інтерв’ю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону.

Школи РФ отримали нову пропагандистську методичку: про що в ній йдеться

У російських школах посилюють пропаганду. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, у спеціально розробленій методичці вчителям рекомендують вивчати інтерв’ю російського диктатора разом із дітьми.

Зазначається, що таку практику запроваджено російським керівництвом. Зокрема, у російські школи передали методичку для навчання дітей за матеріалами згаданого інтерв’ю Путіна.

Центр спротиву відзначає, що документ опублікований на порталі “Єдиний урок РФ”. У документі рекомендується вчителям проводити в класах дебати за темами розмови Путіна і Карлсона, залучати дітей до “дослідницьких проєктів” за мотивами інтерв’ю та розбирати його як медіатекст. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає, що російська армія може здійснити новий масштабний наступ. Давид Арахамія визнав, що Україні буде непросто відбити великий наступ російських окупантів, зважаючи на дефіцит боєприпасів та особового складу в українській армії. Він визнав, що українська влада зробила помилку, коли напередодні війни не вірила у широкомасштабне вторгнення РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що наприкінці березня Силам оборони України катастрофічно не вистачатиме артилерійських снарядів, прогнозують американські посадовці. Через дефіцит боєприпасів наприкінці березня для українських військ настане "вирішальний момент", якщо Конгрес США до того часу не схвалить законопроєкт про продовження макрофінансової допомоги для України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини