Школяри в Росії вивчатимуть пісні російських пропагандистів

Тепер замість "Калинки", російські школярі будуть горланити "Прорвемся, опера!".

В країні-терористці РФ, під час годин "патріотичного" виховання, в навчальних закладах запропонували вчити пропагандистські пісні співаків, які підтримують Путіна.

Як інформує провладний російський телеграм-канал "Не Малахов", депутати російської Держдуми пропонують на шкільних уроках музики вчити пісні групи "Любэ", Олега Газманова і молодого, але патріотичного російського виконавця SHAMAN.

"Народні обранці вважають, що патріотичні пісні прищеплять дітям почуття любові до Батьківщини і гордості за країну. У Мінпросвіти вже заявили, що готові змінити програму з предмета "Музика", - інформують на телеграм-каналі.

Тут також жартують, що для того, щоб виконувати подібний репертуар, в російських школах потрібно буде носити "спецодяг".

"А тепер доведеться купувати шкіряні лосини з мікрофоном, білу перуку і шашку. Все це зі змінкою в пакеті тягати. Та ще, мабуть, і сальто розучувати. Для передачі сценічного лука", - стверджують на комічності ситуації пропагандистські ЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька Путіна відправила співака-патріота у колонію. Відомий в Росії виконавець SHAMAN (Ярослав Дронов), що часто бере участь в пропагандистських концертах, ціль яких - підтримка війни в Україні, побував з виступом в жіночій виправно-трудовій колонії.

Як інформує пропагандистський телеграм-канал "Кремлівська табакерка", співак-фаворит терориста Путіна поїхав туди, виконуючи вказівку дочки президента Катерини Тихонової.
Повідомляють, що ця російська знаменитість не виявляла особливого захвату від ідеї святкувати 8 березня в жіночій колонії, але, як подейкують інформатори пропагандистів, особливого вибору він не мав.