Шойгу розповів, коли завершиться війна в Україні

Міністр оборони РФ знову відрапортував про хід війни проти України

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу продовжують стверджувати, що війна в Україні продовжуватиметься доти, доки не будуть виконані всі завдання, які раніше озвучив президент Росії Володимир Путін. При цьому Міністр оборони РФ не уточнив, про які саме завдання йдеться і чи не змінилися вони з моменту повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", заяву Шойгу цитує "РІА Новини" та інші російські пропагандистські ЗМІ.

Сергій Шойгу зазначив, що пріоритетом для Міноборони Росії залишається збереження життя російських військових та безпека для цивільного населення. Говорячи про так звану "спеціальну військову операцію" в Україні Шойгу зазначив, що поки поставлені верховним головнокомандувачем завдання не виконані, війна в Україні триватиме.

За словами Шойгу, російські військові продовжують ліквідувати іноземних найманців в Україні, а також очищати окуповані території квазіреспублік "ДНР" та "ЛНР" від мін та снарядів.

Читайте також на порталі "Коментарі" - останній успіх Росії: що означає заява радника глави Офісу президента - коли ЗСУ зможуть переламати ситуацію на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війни в Україні, як і величезної інфляції, могло й не бути: що означає раптова заява Дональда Трампа – чи варто йому довіряти. Про це експерти розповіли в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.