"Сиди тихо": російська співачка дала Пугачовій "пораду"

Маша Распутіна розкритикувала Аллу Пугачову за те, що вона виїхала з Росії

Російська знаменитість Маша Распутіна, що виступає за продовження російської окупації в Україні, висловила свою думку про колег, які залишили Росію.

Беручи участь в програмі одного з відомих російських пропагандистів Бориса Корчевникова, Распутіна не називала ім'я Алли Пугачової, проте згадала її фразу про "рабів і холопів", яку Алла Борисівна ще раніше озвучила, називаючи так росіян.

"Втекли, тоді сидіть тихо. Навіщо говорити про країну, яка давала вам усе? Берете й обгаджуєте все. Ці "раби і холопи" ходили до вас на концерти, віддавали останні гроші", - розійшлась Маша Распутіна.

До слова, Примадонна публічно засудила війну в Україні, яку почала РФ, при цьому виїхала з родиною жити до Ізраїлю.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Пугачової відібрали важливе звання в РФ. В Примадонни, зірки з РФ Алли Пугачової, що засуджує кривавий кремлівський режим Кремля і виїхала за кордон, відібрали її звання королеви російської естради. Цим званням вирішили нагородити відому прихильницю путінського режиму.

Під час економічного форуму у Санкт-Петербурзі присутні вирішили, що антивоєнна позиція Алли Борисівни не дозволяє їй і далі бути королевою естради. При цьому, на думку росіян, це звання заслуговує інша співачка, яка є фанаткою диктатора Путіна. Це - Любов Успенська.

Сама Примадонна поки ніяк не відреагувала на новину. Проте, ймовірно, що їй до цього байдуже, адже співачка не має планів повертатись в РФ. Алла Борисівна публічно осудила кремлівську владу та вторгнення РФ на територію України. У вересні 2022 року Примадонна подала заяву до російського Мін'юсту РФ з пропозицією визнати її "іноземним агентом", це вона зробила на знак солідарності зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.