Головна Новини Світ Росія У Пугачової відібрали важливе звання в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пугачової відібрали важливе звання в РФ

В РФ намагаються стерти ім'я Пугачової

9 червня 2024, 22:30 comments2303
Поділіться публікацією:

В  Примадонни,  зірки з РФ  Алли Пугачової, що засуджує кривавий кремлівський режим Кремля і  виїхала за кордон, відібрали її звання королеви російської естради. Цим званням вирішили нагородити відому  прихильницю путінського режиму.

 У Пугачової відібрали важливе звання в РФ

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Під час  економічного форуму у Санкт-Петербурзі присутні вирішили, що антивоєнна позиція  Алли Борисівни не дозволяє їй і далі бути королевою естради. При цьому, на думку росіян, це звання заслуговує інша співачка, яка є фанаткою  диктатора Путіна. Це - Любов Успенська.

"У Петербурзі проходить міжнародний економічний форум, який не перший рік відвідують зірки вітчизняного шоу-бізнесу. 5 червня в рамках заходу було організовано закритий прийом для гостей, на якому виступила Любов Успенська. Співачка настільки вразила публіку, що після виступу  її назвали новою королевою естради", – пишуть пропагандистські ЗМІ.

Сама Примадонна поки  ніяк не відреагувала на новину. Проте, ймовірно, що їй до цього байдуже, адже співачка не  має планів повертатись в РФ.

 Алла Борисівна  публічно осудила  кремлівську владу та вторгнення РФ на територію   України. У вересні 2022 року Примадонна подала заяву до російського Мін'юсту РФ з пропозицією визнати її "іноземним агентом", це вона зробила  на знак солідарності зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. Примадонна  засуджує війну в Україні, називаючи її "ілюзорними цілями, які роблять Росію вигнанцем".

Весною 2023 року Алла разом зі своїми  дітьми  поїхала з Росії до Ізраїлю. Її від'їзд – це знак протесту проти війни. Антивоєнна  риторика Примадонни піддалась критиці зі сторони громадян РФ, що підтримують війну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  поет, що був найкращим другом Пугачової, заявив, що в його житті тепер немає Примадонни

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини