Симоньян і Соловйов заявили, що треба "купити Україну", але без Львова

Симоньян і Соловйов влаштували істерику з погрозами і дивними "ідеями"

Представники російських пропагандистських ЗМІ відпрацьовують величезні гонорари, видаючи в ефір порції нісенітниць про свою гуманну країну та дивні мрії про виробництво тисяч танків та мільйонів боєприпасів.

За інформацією Телеграм-канал "НеШутки", телеведучий Соловйов нещодавно зробив заяву, що Росія - одна країна, в якій "неухильно дотримуються прав людини".

"Єдина країна, де є свобода, повага до людини та її прав - це Росія. Єдина країна, яка високо підняла європейські цінності", - сказав він.

За словами іншої топ-пропагандистки Маргарити Симоньян, Росія може "купити Україну" за заморожені в Європі активи.

"Ось у мене яка ідея з'явилася: є ж наші 300 мрд доларів арештованих. Вони нам їх віддати не можуть. Я пропоную вихід - вони виплачують ці гроші в рахунок нашої покупки тих земель, які хочуть бути з нами. Це принципово - нам потрібні ті, хто хоче бути з нами. Львів нам не потрібен. А ось люди, які хочуть бути з нами на своїй землі, ці гроші відправлять Україні нібито за них. Вони це називатимуть репараціями, а ми це назвемо покупками", - заявила Симоньян.

При цьому, не обійшлось без погроз у тому, що Росія "ще нічого не починала", а тому може почати, як збільшить випуск тисяч танків та мільйони снарядів.

"Час на жарти закінчився. Ми повинні тихо і спокійно всім наваляти... Жарти закінчилися", - підсумував Соловйов, маючи божевільний вираз обличчя.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що кремлівська пропагандистка раптово визнала, що "референдуми" Росії в Україні фейкові.Маргарита Симоньян раптово визнала, що російські "референдуми" в Херсонській та Запорізькій областях — фейкові.