Головна Новини Світ Росія Кремлівська пропагандистка раптово визнала, що "референдуми" Росії в Україні фейкові (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівська пропагандистка раптово визнала, що "референдуми" Росії в Україні фейкові (ВІДЕО)

Симоньян закликала провести в українських областях "чесні й чисті" референдуми

20 березня 2023, 20:47
Поділіться публікацією:

 Маргарита Симоньян раптово визнала, що російські "референдуми" в Херсонській та Запорізькій областях — фейкові.

Кремлівська пропагандистка раптово визнала, що "референдуми" Росії в Україні фейкові (ВІДЕО)

Маргарита Симоньян (фото з відкритих джерел)

Одна з головних пропагандисток Кремля під час ефіру на російському телебаченні заявила, що треба  провести у всіх українських областях, в тому числі в Херсонській і Запорізькій, "чесні і чисті" референдуми, щоб  місцеві жителі відповіли, чи хочуть приєднатися до Росії або залишитися в Україні.

Вона зазначила, що Львів точно буде проти Росії, але це місто їм і не потрібне.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кремлівські пропагандисти припустилися проколу. Під час вчорашнього візиту до зруйнованого рашистами Маріуполя Володимира Путіна кремлівські пропагандисти намагалися створити картинку схвалення місцевими мешканцями російської агресії. Для цього була знята сцена зустрічі російського диктатора, під час якої мешканці новозбудованого будинку, в якому їм надали квартири, вихваляють диктатора. Хоч і відзначають, що їх помешкання як "рай серед пекла". Разом з тим, журналісти помітили приглушений вигук за задньому плані зйомки — під час зустрічі Путіна, напевне, якась жінка здалеку вигукує: "Это всё неправда! Это всё напоказ!". 

Також "Коментарі" писали про те, що російська пропагандистка виправдала поразку росіян та заявила, що Кремль переможе НАТО. За словами російської  пропагандистки Маргарити  Симоньян, Росія  здобула перемогу над  Україною  за кілька перших  днів  повномасштабного вторгнення, але потім розпочалась  війна з НАТО. Як стверджує пропагандистка, російські  загарбники "переможуть весь західний світ"  під час боїв  за Бахмут і Вугледар.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини