Син Кадирова потрапив до Книги рекордів: за які "заслуги"

Після побиття чоловіка у СІЗО кар'єра сина Кадирова пішла вверх. Тепер він отримав чергове визнання у Росії.

Син керівника Чечні Рамзана Кадирова, 16-річний Адам Кадиров, був включений до Книги рекорді Росії, як наймолодший начальник служби безпеки глави суб'єкта Російської Федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

4 жовтня в Грозному під час турніру з боїв ММА Адаму Кадирову було вручено сертифікат Книги рекордів Росії.

"Відбулося урочисте вручення сертифіката Книги рекордів Росії Адаму Кадирову про встановлення рекорду - наймолодший начальник служби безпеки глави суб'єкта РФ. Станіслав Коненко також вручив йому медаль за популяризацію Книги рекордів Росії", - розповів Рамзан Кадиров у соцмережах.

Сам Кадиров молодший також відреагував на свою нагороду заявивши, що "ми не маємо наміру зупинятися".

Нагадаємо, що у 2023 році Адам Кадиров побив у СІЗО Грозного Микиту Журавля, якого звинувачують у спаленні Корану. Рамзан Кадиров прокоментував інцидент словами "побив і правильно зробив", а також заявив, що не сварив Адама, а похвалив його за вчинок. Речник Кремля Дмитрій Пєсков відмовився відповідати на питання щодо інциденту.

Після побиття Адам Кадиров був призначений на посаду начальника відділу безпеки глави Чечні, а також отримав численні нагороди від очільників регіонів Росії, зокрема героя Чеченської Республіки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чеченський лідер Рамзан Кадиров таємно одружив двох своїх синів, яким нещодавно виповнилось 17 та 16 років.

Також "Коментарі" писали про несподівану допомогу росіян у Курській області. Російські строковики допомагають українським силам знищувати кадирівців.