Син публікує дивні пости: у мережі стверджують, що Кадиров при смерті

У глави Чечні нібито відмовили нирки, і зараз він перебуває у дуже поганому стані

Очільник Чечні Рамзан Кадиров може знаходитись у важкому стані, близькому до смерті. Про це стверджує екс- прессекретар чеченського батальйону імені Шейха Мансура, що виступає на стороні нашої країни, Іслам Бєлокієв. Він повідомив, що в лідера Чечні ніби відмовили нирки, і процедура діалізу вже не може йому допомогти. Кадиров знаходиться в такому стані, що тепер йому навіть важко говорити.

"Його нирки практично відмовили, і надходить інформація, що йому й говорити складно. Не допомагає навіть процедура діалізу (штучне очищення крові від токсинів, надлишку води тощо). А це означає, що швидше за все він незабаром помре", – стверджує Іслам Бєлокієв.

Як він продовжив, перебуваючи в такому стані, керівник Чечні довго протриматись не зможе. Тому заявляє, що смерть чеченського лідера посилить боротьбу за владний пост в цій республіці, і ця обставина стане причиною регіональних змін.

"Серед найближчих родичів Кадирова немає нікого, хто зміг би його замінити, – потіснивши Даудова (крило ФСБ) або Алаудінова (крило міністерства оборони), які мають велику підтримку з боку російських силових структур. У разі ж приходу до влади когось не з родини Кадирових, всю вертикаль і горизонталь влади в окупованій Чечні буде піддано тотальній зачистці від старого кадировського впливу", – підсумував спікер чеченського батальйону.

Поки в інформаційному середовищі ставлять питання, куди подівся керівник Чечні і чому тривалий час його не має на публіці, його менший син Адам оприлюднює в соціальних мережах свої повідомлення, зі зворушливими словами подяки батькові.

"Батько. Яке безмежне щастя, коли у тебе є орієнтир, еталон, наставник. Плече, на яке можна покластися у складний момент, приклад, до якого можна прагнути, добрий погляд, який вищий за усі нагороди. Хай береже вас Всевишній, шановний Рамзан Ахматович", – пише Адам Кадиров в одному зі своїх останніх постів.


Ще Адам виставив відеоролик про те, "як важко втратити батька і що цінність батька можна зрозуміти лише після його смерті".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кадиров назвав причину бунту Пригожина.