Головна Новини Світ Росія Кадиров назвав причину бунту Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров назвав причину бунту Пригожина

Лідер Чечні озвучив версію за якою лідера ПВК "Вагнер" Євген Пригожин почав свій заколот проти керівництва Росії.

25 червня 2023, 13:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Чеченський лідер запропонував свою версію, чому засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин розпочав заколот та організував похід на Москву. На думку Кадирова цьому сприяли невдачі Пригожина у власному бізнесі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Кадирова.

Кадиров назвав причину бунту Пригожина

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

Лідер Чечні Рамзан Кадиров вважає, що причиною бунту Пригожина стали образи на нереалізовані плани з бізнесу в Санкт-Петербурзі. Кадиров стверджує, що розмовляв про це з лідером вагнерівців та рекомендував "залишити бізнес-амбіції та не змішувати їх з державними справами".

"Думав, що він почув мене, а виявляється, ця злість у ньому весь цей час тільки зростала", — пише Кадиров.

Чеченський лідер повідомляє про ряд невдалих угод, які викликали у російського бізнесмена сильну образу на державу. Особливо, коли це торкнулось доньки Пригожина, яке не отримала земельної ділянки у Санкт-Петербурзі.

"Зарозумілість однієї людини могла призвести до таких небезпечних наслідків і втягнути в конфлікт велику кількість людей", — підсумовує Кадиров.

Раніше портал "Коментарі" писав про думки експертів щодо того, який вплив матиме бунт Пригожина на Росію та Путіна. Наприклад американський генерал вважає, що останні події в Росії стали критичними для Путіна та його режиму.

Також "Коментарі" писали, що російський диктатор Володимир Путін не прощає зрадників, тому може замовити вбивство засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Окрім того, у Росії додалась ще одна проблема — що робити з вагнерівцями в майбутньому, адже вони брали участь в заколоті проти Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини