Головна Новини Світ Росія Скільки росіян довіряють Путіну: чи позначилася на його підтримці війна проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки росіян довіряють Путіну: чи позначилася на його підтримці війна проти України

Майже абсолютна більшість росіян заявила про те, що довіряє своєму президенту

сьогодні, 11:41
Поділіться публікацією:

Фонд "Громадська думка" оприлюднив дані соціологічного дослідження щодо рівня довіри до вищих посадових осіб терористичної Росії.

Скільки росіян довіряють Путіну: чи позначилася на його підтримці війна проти України

Володимир Путін

Зокрема, згідно з даними опитування, 78% росіян заявили, що вони довіряють своєму президенту Володимиру Путіну. Окрім цього, 79% респондентів стверджують, що Путін добре виконує свою роботу на посаді глави держави.

Окрім цього, згідно з даними опитування, роботу уряду позитивно оцінили 54% росіян. Як сказано у дослідженні, 59% росіян заявили, що прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін працює добре.

Також в опитуванні стверджується, що рівень підтримки президентської партії "Єдина Росія" становив 44%, КПРФ – 7%, ЛДПР – 10%. При цьому такі партії, як "Справедлива Росія" та "За правду", мають по три відсотки підтримки серед росіян.

Опитування проводилося у період з 11 по 13 жовтня серед 1,5 тис. громадян Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в Україні також заміряли рейтинг довіри до президента Володимира Зеленського та вищих посадових осіб. На відміну від Путіна, у якого "все стабільно" і йому малюють високі результати підтримки, рівень довіри до Зеленського знижується. Так, згідно з даними Центру Разумкова, Зеленському довіряють лише 51% респондентів. Ще рік тому рівень його довіри становив 80%, а на початку повномасштабного вторгнення Росії йому довіряли 95% українців.

Крім того, частіше висловлювали довіру, ніж недовіру, до В. Кіма (відповідно 46% та 34), Василя Малюка (відповідно 36% та 27%) та Михайла Федорова (відповідно 31% та 24,5%).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини