"Скільки залишилося - Бог знає": в Пугачової виявили серйозні проблеми зі здоров'ям

Іноземні лікарі не можуть допомогти Пугачовій

Близький родич відомої російської співачки Алли Пугачової, яка відкрито засудила путінський режим і війну РФ проти України, висловив тривогу через стан її здоров'я в еміграції. За словами цього родича, артистка, яка зараз живе в Ізраїлі, стикається з серйозними проблемами, пов'язаними з погіршенням стану здоров'я.

Пропагандистські російські ЗМІ поширили інформацію, що один із членів сім'ї Пугачової звернувся до блогера Соряна і повідомив, що лікарі за кордоном не можуть правильно лікувати артистку. Лікарі в Ізраїлі, нібито, не мають достатнього досвіду щодо її організму, і це призвело до погіршення її здоров'я. Артистка, за словами джерела, часто консультується зі своїми колишніми лікарями з Москви, аби допомогти ізраїльським медикам.

За словами родича, у співачки почали опухати ноги, виникли проблеми з серцем, підвищується тиск, і її мучить діабет. Рідні, які залишилися в Росії, сильно переживають за її здоров'я і побоюються за її життя.

Алла Пугачова поки що не коментувала ці заяви і не ділилася жодною інформацією про своє самопочуття.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у МЗС РФ наїхали на Пугачову через підтримку України. Пресаташе МЗС Росії Марія Захарова вирішила висловитися з приводу російської естрадної співачки Алли Пугачової, яка напередодні висловила підтримку Україні після атаки РФ на дитячу лікарню "Охматдит".

Захарова не обійшлася без традиційних грубощів. У своїй заяві вона вирішила згадати "бога". Коментуючи ситуацію навколо Пугачової, вона відповіла словами: "Бог без порад Алли Борисівни Пугачової розбереться".