Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ наїхали на Пугачову через підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ наїхали на Пугачову через підтримку України

Марія Захарова навіщось згадала "бога".

10 липня 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

 Пресаташе МЗС Росії Марія Захарова вирішила висловитися з приводу російської естрадної співачки Алли Пугачової, яка напередодні висловила підтримку Україні після атаки РФ на дитячу лікарню "Охматдит".

У МЗС РФ наїхали на Пугачову через підтримку України

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

Захарова не обійшлася без традиційних грубощів. У своїй заяві вона вирішила згадати "бога". Коментуючи ситуацію навколо Пугачової, вона відповіла словами: "Бог без порад Алли Борисівни Пугачової розбереться".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пугачова відреагувала на російський удар по дитячій лікарні. Російська співачка Алла Пугачова відреагувала на російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит" в Києві, який відбувся 8 липня. Пугачова заявила, що Бог терплячий, однак будь-яким діям є межа. 

Популярна російська співачка Алла Пугачова в Instagram коротким повідомленням прокоментувала удар Росії по дитячій лікарні у Києві.

Також "Коментарі" писали про те, що Пугачова збирається відмовитися від свого замку біля МосквиРосійська знаменитість,  співачка-легенда  Алла Пугачова, яка засудила терористичне вторгнення Росії  в Україну, може відмовитись від свого замку в селищі Грязь неподалік  Москви, на користь своїх дітей.

Зазначають, що це  єдине і правильне рішення, аби  Пугачову не змогли позбавити  спадщини примусово. Як інформує  пропагандистське видання Teleprogramma, журналісти мають інформацію, що в червні співачка планує  приїхати в РФ, аби  переоформити нерухомість зі свого чоловіка Максима Галкіна на себе, а пізніше виробити дарчу на замок власним дітям, доньці Лізі та синові Гаррі.

Як стверджує адвокат  Олександр Бенхін, ця угода "абсолютно чиста", між чоловіком і дружиною можливі будь-які дарчі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини