Соловйов погрожує нападом на інші країни Європи

Російський пропагандист пригрозив нападом на Європу. Соловйов заявив, що країни ЄС надали зброю Україні і тепер залишились беззахисними.

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що Європа постачає в Україну багато військової техніки, тому Росія може завдати неочікуваного удару в тил, до якого ЄС не буде готовий. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Антона Геращенка.

Один з головних пропагандистів Путіна Володимир Соловйов пригрозив нападом на Західні країни, включно з Польщею та Німеччиною. Рупор Кремля сказав, що йому легко уявити, як чеченський спецзагін може увійти до Варшави.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував у Twitter фрагмент програми, в якій Володимир Соловйов розповідає про військову допомогу Україні з боку країн ЄС.

"Західні країни надають багато систем протиповітряної оборони, важкої техніки та ракет, що означає, що вони зараз оголились. Тобто можна вдарити в тил", - сказав Соловйов.

Далі російський пропагандист розповів, що він може спокійно подумати, куди могла б напасти Росія.

"Я легко можу собі уявити спецназ "Ахмат" який входить до Варшави. Я легко можу уявити нашу авіацію. Київ вони закрити не можуть. В Німеччині нічого немає", - говорить російський пропагандист.

Раніше портал "Коментарі" публікував відео з лідером Чечні Рамзаном Кадировим, яке вразило росіян у студії телепрограми, але розсмішило американців, які залишали коментарі в соцмережах під відповідним записом.

Також "Коментарі" писали про паніку у росіян, які почали тікати з анексованого Криму після вибухів завданих безпілотними літальними апаратами на російській військовій базі у Джанкої.