Головна Новини Світ Росія Нове відео з Кадировим вразило росіян, але розсмішило американців
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове відео з Кадировим вразило росіян, але розсмішило американців

"Якщо росіянам такі віджимання імпонують, то не дивно, що вони програють", - коментують інтернет-користувачі відео з Рамзаном Кадировим.

30 грудня 2022, 16:21 comments13162
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Чеченський лідер Рамзан Кадиров вирішив показати свою силу та мужність і в ефірі одного з російських телеканалів почав віджимається. Російська публіка такі дії зустріла з оваціями та оплесками, тоді як американські інтернет-користувачі сміються над Кадировим. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американської журналістки Джулії Девіс, що висвітлює російську пропаганду.

Нове відео з Кадировим вразило росіян, але розсмішило американців

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

Рамзан Кадиров заявляв, що Росія нібито ще по справжньому не починала воювати і попереджав Зеленського тікати з України з’явився на пропагандистському російському каналі. Лідер Чечні, який підтримує Путіна почав відтискатися у прямому ефірі. Такі дії у присутніх росіян викликали оплески та повагу до чеченця. Проте, американські користувачі розкритикували Кадирова.

"Це не віджимання. Він виглядає так, ніби б'ється головою об підлогу. Ці суворі лідери жалюгідні", — коментує відео актор Деніель Кунан.

Також залишив коментарі і колишній американський військовий.

"Це не віджимання", — коротко написав колишній унтер-офіцер армії США Джош Меннінг.

Переглянути відео, як Рамзан Кадиров віджимається в прямому ефірі можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Маріуполі вивісили зображення Путіна, Кадирова та Пушиліна на арці перед заводом.

Також "Коментарі" писали про те, що в Швеції вбили чеченського блогера Тумсо Абдурахманова, який критикував дії Рамзана Кадирова. Чеченець вирішив виїхати з Росії у 2015 році після конфлікту з родичами Кадирова. У Швеції Абдурахманов отримав політичний притулок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 грудня 2022, 16:50

Україна теж має, суворого лідера, який копіює стиль терориста Каддафі. Той завжди ігнорував протокол та бігав одягнутий як клоун і мешкав у наметі. Жалюгідні сувори лідери-терористи і пропагандисти тероризму типу Соловйова, полюбляють стиль мілітарі. Замість костюмів в них шинель або щось, як в нашого бородатого головнокорумпованого. У Путіна свій туалет, у нашого портативний бункер. Ще люльку, як у Сталіна.


Новини