Соратник Путіна пригрозив ядерним ударом журналістам з Німеччини

Сергій Миронов надіслав одному з журналістів листа, обурившись змістом одного з матеріалів.

Партійний соратник господаря Кремля Володимира Путіна Сергій Миронов погрожує журналістам з Німеччини застосувати ядерний удар.

Як повідомляє BILD, очільник партії "Справедлива Росія" Миронову не сподобалась публікація, де йдеться про один зі сценаріїв Бундесверу, а саме про можливість воєнного конфлікту Росії та прибалтійських країн. Лідер "Справедливої Росії" вислав лист з погрозами одному з журналістів цього медіа.

"Будь-яка спроба блокувати або навіть атакувати Калінінградську область неминуче призведе до військового зіткнення з Росією. Це справжня червона лінія, а точніше червона кнопка, натиснувши на яку Захід неминуче змусить Росію вжити заходів у відповідь... Будучи ядерною державою, Росія використовуватиме всі доступні сили та засоби для захисту своєї території", - написав у листі Миронов.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що один із лідерів НАТО готується вже в лютому до війни з Росією. Німеччина готується до гібридної російської атаки на східний фланг НАТО. Військовий конфлікт може статися вже у лютому цього року.


У матеріалі йдеться, що секретний сценарій бундесверу "Оборона Альянсу 2025" розпочинається у лютому 2024 року. Росія запускає чергову хвилю мобілізації та закликає до армії ще 200 тисяч військовослужбовців. Потім Кремль розпочинає весняний наступ — спираючись на слабку підтримку Заходу у напрямку Києва, — який до червня 2024 року досягає великих успіхів і поступово відтісняє українську армію назад. Згідно зі сценарієм, у липні починається спочатку прихована, а потім все більш відкрита атака Росії на Захід.