Стало відомо, чому на Заході досі не віддали наказ на ліквідацію Путіна і чи готові його ухвалити

На Заході не віддали наказ на ліквідацію Путіна, бо для політиків він і далі «любий друг»

Питання ліквідації кремлівського диктатора Володмира Путіна цілком реально можна вирішити, заявив в ефірі 24 каналу журналіст і ведучий каналу "Ходорковський Live" Сергій Асланян, відзначивши, що для цього лише потрібен наказ. При цьому він підкреслив, що віддати його в Європі чи Україні може будь-хто. З його слів, спецслужби Франції, Великої Британії, США, Ізраїлю здатні розв'язувати такі питання.

Асланян впевнений, що те, що російський диктатор досі живий, свідчить про відсутність наказу знищити його. Ба більше, на думку журналіста, з Путіним всі звикли домовлятися, адже той щедро платить. Йому не шкода витрачати російський бюджет і діяти не в інтересах своєї країни, а це вигідно іншим.

"Своїх Путін кидає завжди, а з іноземцями він доброзичливий, для них вигідні тарифи, угоди, схеми. От хоче хтось з ним торгувати наркотиками, зброєю, нафтою, газом? Будь ласка, Путін створить всі умови. Тому, як же можна ліквідовувати такого вигідного ділового партнера? А те, що він воює, проливається кров, є політичні в'язні, на те особливої уваги не звертають", – заявив Асланян.

Журналіст навів приклад ситуації з роботою американського бізнесу в Росії, який не припинив свою діяльність навіть на третій рік повномасштабної війни Росії проти України. За його словами, США продовжують з Росією економічні відносини. Він заявив, що КАМАЗи, які приїжджають в Україну вбивати українців, зроблені на елементній базі американських заводів, які досі працюють в Росії.

"США не вважає за потрібне зупинити це. Тому ніякого наказу вбивати Путіна не буде, бо він дуже вигідний союзник", - заявив експерт.

Журналіст розповів, що в реальності замовні вбивства часто маскуються як нещасні випадки. І чим більше вони правдоподібні – тим вище професіоналізм спецслужб.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що параноя Путіна вийшла на новий рівень.