Стало відомо, скільки живої сили та техніки знищили російські повстанці

У легіоні «Свобода Росії» розповіли, яку шкоду вони завдали російській армії всього за кілька днів «воєнної операції». Цією інформацією повстанці поділилися у Фейсбуці та шокували цифрами

Усього за кілька днів боїв у Курській та Білгородській областях російській армії було завдано колосальної шкоди, стверджують у легіоні "Свобода Росії.

Так, за інформацією російських повстанців, безповоротні втрати живої сили становлять 613 військовослужбовців, ще 829 російських військових отримали поранення. При цьому повстанців взяли в полон 27 російських військових.

Крім того, повстанцям, за їхніми словами, вдалося знищити і багато військової техніки. Наприклад, 7 танків, 20 БМП, 6 гаубиць Д-30, по 4 БТР та мінометів, 2 МТ-12 "Рапіра", 1 комплекс "Муром", 1 станція РЕБ. Також були виведені з ладу, наприклад, два танки та 2 "гради" та одна "Гвоздика".

Як зазначили російські повстанці, окрім цього вдалося знищити чи пошкодити місця зосередження особового складу, а також склади боєкомплекту, бліндажі, різноманітні оборонні споруди та навіть міст у н.п. Горьківський.

У легіоні "Свобода Росії" стверджують, що такі дії призвели до деморалізації російських військових.

Крім цього, там стверджують, що через бойові дії російських повстанців все ж таки було завдано найбільшої шкоди іміджу кремлівського диктатора Володимира Путіна та спростовано його заяви про те, що він нібито може утримувати під своїм контролем ситуацію в країні.

"Путін привів війну до Росії. Російські міста палають, путінська військова машина перетворена на попіл, кремлівська артилерія стирає з лиця землі одне російське село за іншим. А найголовніше те, що Путін пожирає життя людей – солдатів та цивільних – виключно в ім'я збереження своєї персональної влади"
, – наголосили у легіоні "Свобода Росії".

При цьому там додали, що в результаті так званих виборів було повністю знищено імідж Росії для Китаю та країн, так званого глобального Півдня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в західних столицях думають над тим , як їм реагувати на так звані путінські вибори.