Головна Новини Світ Росія Стало відомо, про що гарячково роздумують у західних столицях після виборів Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, про що гарячково роздумують у західних столицях після виборів Путіна

Вибори президента Росії та результат, з яким переміг у них диктатор Володимир Путін – це глузування з Заходу, вважають експерти. На їхню думку, зараз там гарячково думають, як реагувати на цю перемогу

18 березня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Намальована перемога диктатора Володимира Путіна на президентських виборах – це глузування з Заходу та його улюблена гра у стилі "а що ви зробите", про це написав у Фейсбуці політтехнолог Олег Постернак.

Стало відомо, про що гарячково роздумують у західних столицях після виборів Путіна

Володимир Путін

"Він публічно помочився на вільне виборче право, яке вважається альфою та омегою західної цивілізації. І тепер перед західними столицями Путін спеціально поставив дилему – визнавати його обраним та легітимним чи не визнавати, прикрившись у черговий раз фіговим листком",
— зазначив експерт.

Про те, що прямо в ці хвилини в кабінетах перших осіб у багатьох столицях світу вершиться момент істини: як на фарс із путінськими виборами реагувати, не знімаючи білих рукавичок і не забруднившись у крові, зазначив у Фейсбуці та Мустафа Найєм.

За його словами, Путін править Росією вже майже чверть століття. Всі ці роки, каже він, у Росії били, цькували, різали та розстрілювали опозиціонерів, активістів та журналістів, вбивали чеченців, грузинів, сирійців та українців.

Проте, каже Найєм, усі ці роки злочинів не заважали цілому поколінню президентів, прем'єр-міністрів, королів та монархів визнавати Путіна президентом, приймати його в гостях, дружити, фотографуватись та шанувати.

"Озираючись на ці 24 роки, очевидно, що кожне з цих рукостискань та абстрактних реверансів, усі ці ввічливі визнання виборів і сором'язливі відвертання поглядів від правди – всі вони надихали і легітимізували злочинців і врешті-решт втілилися у вбивства десятків і сотень тисяч людей", — заявив Найем.

При цьому він висловив сподівання, що хоча б тепер, коли Росія вже не приховує свого оскала, у всіх цих столицях нарешті прокинуться і не визнають Путіна президентом, а весь цей фарс – виборами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путіна з перемогою на "виборах" президента Росії привітали лише вісім лідерів держав.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини