Головна Новини Світ Росія Стало відомо, як Путін допомагає Трампу отримати перемогу на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Путін допомагає Трампу отримати перемогу на виборах

Диктатор Володимир Путін піарить Дональда Трампа, про це в ефірі 24 каналу сказав соціолог Ігор Ейдман

2 липня 2024, 20:49
Поділіться публікацією:

У Росії люблять вигадувати, що прихід Дональда Трампа в Білий дім суттєво допоможе їм у війні проти України, нібито Трамп зупинить військову допомогу нашій державі. Водночас кремлівський диктатор Володимир Путін почав стверджувати протилежне.

Стало відомо, як Путін допомагає Трампу отримати перемогу на виборах

Трамп і Путін

Як відзначив соціолог Ігор Ейдман, зараз кремлівський диктатор всіляко намагається відхреститися від зв'язків з екс-президентом США. Натомість Трамп використовує це у власних цілях.

Днями у Сполучених Штатах Америки відбулися перші дебати між Джо Байденом та Дональдом Трампом. Виступ чинного президента багатьох розчарував. Як відзначив Ейдман, тема дебатів у США стала дуже обговорюваною в Росії. Пропагандисти використали ці дебати, щоб познущатися з Байдена. Як каже експерт, вони цей порядок денний відпрацювали на 100%. При цьому Ейдман стверджує, що сам Путін, звісно, піарить Трампа, бо зараз потрібно всіляко підкреслити, що він не пов'язаний з Кремлем.

За його словами, кремлівський диктатор зараз вдає, що нібито боїться приходу Дональда Трампа до влади. Зокрема, у славнозвісному інтерв'ю пропагандисту Такеру Карлсону Путін заявив, що нібито Байден кращий для Росії, адже він є "передбачуваним".

"Самозакоханий Трамп починає казати, мовляв, дивіться мене боїться Путін! Але це просто піар-багатоходівка. Путін піарить Трампа, а Трамп використовує це, щоб отримати підтримку виборців", – підкреслив експерт.

Варто зауважити, що підтримка Трампа після дебатів справді може дещо вирости. Натомість демократи навіть заговорили про те, щоб змінити кандидатуру Байдена на віце-президенту Камалу Гарріс. На необхідності такого кроку також наголосив спікер Конгресу США Майк Джонсон.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Вашингтон запустив процес приборкання Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олекса

3 липня 2024, 04:03

Трамп - це їхній зещур.

Гарик

2 липня 2024, 22:03

Петушка хвалит кукуха,за то,что хвалит он петушку..ублюдки!


Новини