Тіло знайшли в калюжі крові: у Москві вбили музиканта з гурту "Руки вверх!"

Володимира Капиріна знайшли в калюжі крові

8 жовтня з’явилась інформація про смерть учасника відомої російської групи "Руки вверх!" Володимира Капиріна. Музиканту було тільки 36 років.

Російські ЗМІ повідомили, що ще 5 жовтня в помешкання до сина прибув його батько, саме він побачив бездиханне тіло Володимира. Шокований батько не міг повірити, що Володимир вже не подає ознак життя, і взявся самотужки приводити його до свідомості, але це не дало ніякого результату.

Повідомляють, що батько музиканта побачив його з пошкодженою головою, він лежав в калюжі крові. Окрім цього, на тілі загиблого було видно чимало слідів від побоїв.

Капирін старший повідомив, що перед цим вбивством в його сина відбулась серйозна конфліктна ситуація з невідомими чоловіками, саме від них потім якийсь час йому йшли численні погрози. Ще з помешкання учасника групи пропали гроші і його айфон.

Саме тому батько загиблого музиканта переконаний, що Володимира вбили, але судмедексперти не стверджують, що його смерть була насильницька.

Загиблий в російській столиці Володимир Капирін був джазовим піаністом. Музикант протягом кількох років їздив на гастролі з Сергієм Жуковим, виконував клавішні партії групи Руки вверх!" і брав участь в живих концертах з Трофимом. Ще загиблий музикант працював з квартетом народного артиста РФ Олексія Кузнєцова і колективом групи "Харизма".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Москві вбили сімейну пару шпигунів-нелегалів. В столиці Російської Федерації виявлено вбитими літню сімейну пару колишніх розвідників-нелегалів, що раніше працювали на Службу російської зовнішньої розвідки.