Головна Новини Світ Росія В Москві вбили сімейну пару шпигунів-нелегалів: хто скоїв злочин
commentss НОВИНИ Всі новини

В Москві вбили сімейну пару шпигунів-нелегалів: хто скоїв злочин

Головним підозрюваним є син Коновалових, що теж мешкає в Москві

6 лютого 2023, 20:56 comments4447
Поділіться публікацією:

В столиці Російської Федерації виявлено  вбитими  літню сімейну пару колишніх   розвідників-нелегалів, що раніше працювали на Службу російської зовнішньої розвідки.

В Москві  вбили  сімейну пару  шпигунів-нелегалів: хто скоїв злочин

Вбили подружжя шпигунів-нелегалів (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує "ВЧК-ОГПУ", посилаючись  на  власних  інформаторів. При  цьому, біографія у літнього московського подружжя, яких знайшли вбитими на південному заході  російської столиці,  була досить насиченою.

Як пише видання, 72-річний Микола Коновалов та його 74-річна дружина Валентина Коновалова раніше були розвідниками-нелегалами. Чи не все власне життя вони проводили у  відрядженнях, відвідуючи    країни, які були колишніми французькими колоніями. На заслужений відпочинок  подружжя вийшло як співробітники відповідної секції ГУ СЗР.

"Микола Іванович був полковником і має багато нагород. Вже на пенсії він перебував у складі приватного охоронного підприємства, яке належить колишнім співробітникам поліції, мав свого водія і проводив із дружиною багато часу за кордоном (вона тяжко хворіла)", — розповів інформатор. 

Вбитих батьків першим зайшов їх 50-річний син Олексій. Він колись працював  в російському дипломатичному міністерстві , але звідти його зі скандалом звільнили. Впливовий батько  пристроїв сина до  апарату Держдуми, далі референтом у СФ РФ. Зараз син  Коновалових є головним підозрюваним.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Москві намагалися вкрасти мумію Лєніна.У центрі російської столиці — Москві, правоохоронці затримали чоловіка, котрий намагався викрасти з мавзолею забальзамоване тіло "вождя пролетаріату" — Володимира Леніна, пишуть "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vchkogpu/36450
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини