Три смерті поспіль: дружина путініста сильно постаріла та майже не виходить із дому (ФОТО)

Ольга Дроздова не може відійти від кількох трагедій, які трапилися одна за одною в її житті

Дружина скандально знаного прихильника Путіна, російського артиста і депутата Держдуми країни-агресорки Росії Дмитра Пєвцова, проти якого порушено підозру за трьома статтями КК України, теж російська акторка Ольга Дроздова, змінилась так, що її мало хто може пізнати.

Як інформують пропагандистські ЗМІ, Дроздова дуже важко переживає кілька трагедій, які трапились одна за одною в її житті. Ольга Дрозова до цього часу важко переживає три смерті близьких їй людей. Першою в неї померла свекруха, яку вона дуже любила. Далі пішла з життя художній керівник театру "Современник", де працювала Ольга Дроздова, Галина Волчек.

В 2022 році вона пережила ще й смерть своєї рідної матері.

Недавно її чоловік Дмитро Пєвцов оприлюднив відео, як дружина приймає привітання від своїх студентів. Вигляд в Ольги Дроздової поганий, видно, що вона недоглянута.

До того ж акторка недавно давала інтерв'ю, під час якого показувала посивіле волосся. Як вона розповіла, вона стала зовсім сивою, переживши смерть мами.

Дещо раніше російський актор, що активно підтримує режим Путіна, артист і депутат російської Держдуми Дмитро Пєвцов опинився в неприємній ситуації, коли давав концерт в одній з російських жіночих в'язниць. Відповідний відеоролик було оприлюднено в мережах.

Він побував у виправній колонії №5 в місті Можайськ, де в актовому залі відбувсь акустичний концерт для жінок, що відбувають різні терміни ув’язнення.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор та затятий шанувальник нападу РФ на Україну охарактеризував Путіна і Сталіна. Аби мати уявлення, з ким доводиться вести війну українцям, щоб захистити свою землю, варто подивитись інтерв'ю актора, який є прихильником Путіна, та останнім часом сильно заглибивсь в релігію. Цей росіянин - Дмитро Пєвцов.