Головна Новини Світ Росія Великі люди: актор та затятий шанувальник нападу РФ на Україну охарактеризував Путіна і Сталіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Великі люди: актор та затятий шанувальник нападу РФ на Україну охарактеризував Путіна і Сталіна

Актор Пєвцов вважається одним з затятих шанувальників нападу Росії на Україну

5 листопада 2023, 23:45 comments1143
Поділіться публікацією:

Аби мати уявлення, з  ким доводиться вести війну  українцям, щоб захистити свою землю, варто подивитись інтерв'ю  актора, який є прихильником Путіна, та  останнім часом сильно заглибивсь в релігію. Цей росіянин -  Дмитро  Пєвцов.

Великі люди: актор та затятий шанувальник нападу РФ на Україну охарактеризував Путіна і Сталіна

Дмитро Певцов (фото з відкритих джерел)

Під час однієї  пропагандистської  програми на YouTube,  актор  відповів на  питання авторів програми.

Зокрема, на питання про те, чи  мав би він бажання  бути президентом, Пєвцов вихваляв господаря Кремля  Путіна, даючи  виправдання  всім його діям "волею Божою".

Як стверджує російський артист, щоб людина  була президентом, має збігтись два фактори, в числі яких Божа воля, а також велич.

"Потрібно бути великою людиною, якою був Микола Романов, Йосип Сталін, Володимир Путін. Вони великі люди і за інтелектом, і до душі, і за масштабом думки своєї", — охарактеризував  росіянин  кривавих диктаторів, що  загубили десятки тисяч невинних  людських доль.

Даючи відповідь на питання, який гріх найважчий, Пєвцов назвав  "байдужість". Сюди ж він вставив  цитати, вичитані з кремлівської методички "бомбили Донбас" у 2014 році. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пропагандист і актор видав цинічну заяву про розбомблений театр у Маріуполі. Знаний в РФ  представник кремлівських  пропагандистів,  відомий  тим, що виражає власні  великодержавно-шовіністичні  погляди,  актор Іван Охлобистін   раптово висловивсь про себе, що він "блазень". 

Далі він продовжив і назвав  візити  його колег, що підтримують кремлівський режим на тимчасово  окуповані  території  України "цирковою  клоунадою".  Проте, розкаюватися за  власні вчинки  пропагандист не захотів.  Охлобистін, який тільки на  камеру  проявляє  "хоробрість", повідомив, що  літом цього року відвідав  майже  знищене  російськими загарбниками місто — Маріуполь. Актор  казав, що  таки  був у розбомбленому   росіянами драмтеатрі  і розридавсь.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини