Тяжкохворий російський пропагандист заговорив про свій похорон

Борис Корчевников задумався про похорон після погіршення стану здоров'я.

Борис Корчевніков, російський телеведучий і один із головних пропагандистів путінського режиму, вже багато років бореться з пухлиною мозку. Після операції він почав стрімко втрачати слух, що значно ускладнило його роботу.

Як він зізнався в інтерв'ю російським ЗМІ, Корчевніков вже почав просити Бога про зцілення, адже його стан здоров'я впливає на його професійну діяльність. Він також задумався про смерть і власний похорон.

"Я хочу, щоб знали, що все, що вони говорять, я чую і сумую про те, що не можу відповісти," - зазначив Корчевніков.

Корчевніков перебуває у санкційних списках усіх країн Євросоюзу, України та Швейцарії через його роль у поширенні російської пропаганди під час вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що тяжкохворому пропагандисту стає гірше з кожним днем. Пропагандист Борис Корчевніков – один з тих, хто підтримує повномасштабне вторгнення в Україну. Кілька років тому неофіційно передавалась інформація, що в телеведучого серйозні проблеми зі здоров’ям, стверджували, що це пов’язано ніби з онкологією. На даний час російські медіа повідомляють, що тривалий процес лікування та важке хірургічне втручання, яке в Корчевнікова було минулого року, не виправдали бажаний результат.

В процесі захворювання у хворого росіянина змінена міміка, ще погіршилась вимова - навіть одне слово він вимовляє важко. При цьому, щоб не втратити спілкування з колегами та друзями, Корчевніков використовує спеціальний прилад, який схожий на слуховий апарат. Завдяки цьому чоловік спілкується не тільки з гостями студії свого шоу, а й зі знайомими.