Головна Новини Світ Росія Втратив здатність говорити: тяжкохворому пропагандисту стає гірше з кожним днем
commentss НОВИНИ Всі новини

Втратив здатність говорити: тяжкохворому пропагандисту стає гірше з кожним днем

У 2022 році Борис переніс чергову операцію на голові

1 травня 2023, 22:50 comments5230
Поділіться публікацією:

Пропагандист Борис Корчевніков – один з тих, хто підтримує   повномасштабне вторгнення в Україну. Кілька років тому неофіційно передавалась інформація, що в телеведучого серйозні проблеми зі здоров’ям, стверджували, що це пов’язано ніби з онкологією.  На даний час російські медіа повідомляють,  що тривалий процес  лікування та важке хірургічне втручання, яке в Корчевнікова було  минулого року, не виправдали  бажаний результат 

Втратив здатність говорити: тяжкохворому пропагандисту стає гірше з кожним днем

Борис Корчевніков (фото з відкритих джерел)

В процесі  захворювання у хворого росіянина  змінена міміка,  ще погіршилась вимова -   навіть одне слово  він вимовляє  важко. При цьому, щоб не втратити  спілкування з колегами та друзями, Корчевніков  використовує  спеціальний прилад, який  схожий на слуховий апарат. 

"Борису доводиться носити з собою пристрій, який розпізнає мову співрозмовника і виводить сказане ним на екран гаджета. Завдяки цьому чоловік спілкується не тільки з гостями студії свого шоу, а й зі знайомими", — розповіли представники ЗМІ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівський пропагандист повністю оглух. Ще один представник російського пропагандистського фронту Борис Корчевніков, що відкрито виступає за повномасштабну війну  на Україні  і виправдовує  загарбників, повністю  глухий. Опальна  артистка Яна Поплавська оприлюднила відео з Корчевніковим і  повідомила про його секрет. Виявляється,  телезірка почувається  погано. Але він таки  поїхав  на "фестиваль", що  минулої  п’ятниці влаштували в Росії, і який присвячений  річниці повномасштабної війни  на  Україні. Борис Корчевніков  зовсім не чує  співрозмовників. Він  тільки спілкується з ними за посередництвом  свого телефона.  Людина говорить слова, а спеціальний додаток транслює їх, як текст.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини