У Бєлгородській області РФ було чути вибухи: губернатор розповів про ракетну атаку

Губернатор Бєлгородської області повідомив, що після вибухів є постраждалі

У РФ на території Білгородської області було чути вибухи, місцева влада повідомила про роботу протиповітряної оборони. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Загалом, за інформацією Гладкова, над Білгородським районом та містом Бєлгород було збито чотири ракети, є одна постраждала.

"Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО. Було збито чотири ракети. Наслідки на землі уточнюються... Бригада швидкої медичної допомоги виїхала на місце. Також є пошкодження від уламків ракет у двох приватних домоволодіннях...", - написав російський чиновник.

Варто зазначити, що Бєлгородська область через прилеглу до території України розташування неодноразово опинялася в центрі уваги через вибухи, бо саме цього регіону Москва відправляє найбільше сил і техніки на війну в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" - з'явилися відомості, що російське керівництво готує плани евакуації з анексованого Криму, розуміючи, що її представництво там не вічне. Яка ймовірність того, що таке дійсно відбувається? Якими є перспективи деокупації Криму? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Путін втратив контроль над інформаційним простором РФ, пишуть аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW). Причиною, на думку, стало протистояння між кремлівськими елітами. Зазначається, що речник МЗС РФ Марія Захарова визнала: Кремль втратив централізований контроль над російським інформаційним простором і не може повторити сталінського підходу до створення сучасного аналога радянського "Інформбюро". Чи дійсно можна говорити про такі інформаційні тенденції в РФ? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.