Головна Новини Світ Росія У Держдумі підігріли страх Заходу щодо відновлення ядерної зброї Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі підігріли страх Заходу щодо відновлення ядерної зброї Україною

У Держдумі припустили, що Україна вже розпочала роботу над виробництвом ядерної зброї

сьогодні, 10:47
Поділіться публікацією:

У Держдумі країни-агресора Росії відреагували на можливість України відновити свій ядерний потенціал. Зокрема, як заявив російський депутат Леонід Івлєв, Україна має потенціал для створення ядерної зброї. Більше того, він навіть припустив, що роботи у цьому напрямі нібито вже ведуться.

У Держдумі підігріли страх Заходу щодо відновлення ядерної зброї Україною

Ядерна зброя України

"Київський режим знову заговорив про можливість швидко створити ядерну зброю та використати її проти російської армії. Якщо заговорив, значить, дотримуючись логіки бандерівської влади, роботи зі створення ядерної зброї вже ведуться", — заявив депутат Держдуми.

При цьому, на думку Івлєва, без мовчазної згоди США та НАТО не обійшлося.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент України Володимир Зеленський повідомив про деталі розмови з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. За його словами, Україна обирає НАТО, проте у разі блокування руху до Альянсу українським захистом стане власна ядерна зброя. У цьому контексті Зеленський згадав також "Будапештський меморандум", згідно з яким Україна віддала свою ядерну зброю в обмін на гарантії безпеки.

Також "Коментарі" розповідали , що видання Bild повідомило про те, що Україна нібито може протягом кількох тижнів виготовити ядерну бомбу, оскільки має для цього необхідні знання та технології. Однак, президент Володимир Зеленський спростував інформацію про те, що Україна готується відновити ядерний потенціал.

У той же час народний депутат Олексій Гончаренко зазначив , що він ще у 2022 році пропонував відновити ядерний потенціал України. За його словами, Україна зараз не може думати про якісь санкції, адже зараз країну просто хочуть знищити. Нардеп наголосив, що стратегічна ситуація така, що ЗСУ не можуть силою видавити Росію з наших територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини