У Держдумі та Раді безпеки РФ відреагували на замах на Трампа

У Росії говорять про «руйнування» демократії США та «український слід»

У Держдумі країни-агресора назвали черговий замах на кандидата в президенти США Дональда Трампа свідченням того, що нібито в країні вже зруйновано всі демократичні норми та принципи. Зокрема про це заявив депутат Держдуми Михайло Шеремет.

"США свого часу особисто проголосили себе оплотом демократії, але на практиці ж ми бачимо яскравий приклад руйнування демократичних принципів і норм моралі", - заявив депутат Держдуми країни-агресора.

На його думку, замах на Трампа став кричущим випадком у західному світі.

Прокоментував замах на Трампа та заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв. Більше того, він навіть припустив, що Раян Уеслі Рут, якого підозрюють у замаху на кандидата у президенти США, могла найняти Україна.

"Цікаво, що буде, якщо з'ясується, що невдалий новий стрілець у Трампа Рут, який вербував найманців для української армії, сам був найнятий неонацистським режимом у Києві для цього замаху?" - написав Медведєв у Х

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що напередодні у гольф-клубі Дональда Трампа у Флориді сталася стрілянина, коли на полі грав кандидат у президенти США. Він не постраждав. ФБР розслідує те, що трапилося, як замах на Трампа. Підозрюваного затримано. Американські ЗМІ повідомляють, що це 58-річний Раян Уеслі Раут із Гавайських островів, який підтримує демократів та Україну.

При У цьому "Коментарі" розповідали , що російська пропаганда почала активно поширювати інформацію нібито про причетність України до замаху на кандидата в президенти США Дональда Трампа. Як вказує керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, Росія готується запустити низку конспірологічних теорій про "український слід".