У ФСБ призначили нових винних у теракті у "Крокус Сіті Холлі"

Глава російського ФСБ Олександр Бортніков в інтерв'ю журналісту Павлу Зарубіну заявив, що Україна причетна до теракту в Крокус Сіті Холлі. Більше того, нібито співробітники спецслужб причетні до підготовки бойовиків

Як заявив Олександр Бортніков, теракт у "Крокус Сіті Холлі" готували радикали-ісламісти, але сприяли всьому нібито спецслужби України. Він навіть заявив, що ФСБ відомо, що Україна нібито здійснювала підготовку бойовиків на території Близького Сходу.

При цьому Бортніков підкреслив, що поки що замовника теракту не встановлено.

"Ми бачимо, хто організовував, хто вербував, робитимемо все, щоб виявити організаторів"
, - підкреслив голова ФСБ.

За словами Бортнікова, терористів готували радикальні ісламісти. При цьому він стверджує, що на них чекали на українській стороні після здійснення теракту, а сам теракт у "Крокусі" мав розхитати ситуацію всередині Росії.

"Зараз ця інформація доопрацьовується, на тому боці їх хотіли бачити, як героїв"
, - заявив Бортніков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що секретар російської Ради безпеки Микола Патрушев звинуватив Україну в причетності до теракту у "Крокусі".

Про те, що Україна причетна до теракту, заявляв і кремлівський диктатор Володимир Путін. Він підтвердив інформацію, що сам теракт організували радикальні ісламісти. Але, додав кремлівський диктатор, слід встановити також, хто є замовником цього теракту. Він натякнув, що ним може бути хтось із представників Заходу, які нібито використовують Україну для війни із Росією.

Водночас, в Україні неодноразово спростовували інформацію про свою причетність до теракту. Про те, що Київ до цього не має жодного стосунку, заявляли також лідери західних держав, які на початку березня попереджали, що в Москві готується теракт.