У Кремлі накинулися на американських розвідників зі звинуваченнями

У Кремлі вважають, що американські розвідники «помиляються», коли кажуть, що РФ намагатиметься вплинути на вибори в США

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков наїхав на американських розвідників, які заявили, що Росія намагатиметься втрутитися у вибори, які відбудуться восени у Сполучених Штатах.

"Що стосується цих звинувачень, то вони абсурдні. Ми це рішуче відкидаємо. Скоріше розвідувальна спільнота США піддається модним трендам у внутрішній політиці, їм треба шукати ворогів. Кращого ворога, ніж Росія, придумати американці не можуть", - заявив речник кремлівського диктатора.

При цьому відомо, що американські розвідники повідомили, що Росія звертається до необізнаних комерційних піар-фірм та американських громадян задля поширення дезінформації щодо президентських виборів. За їхньою інформацією, Росія розробляє нову стратегію втручання у вибори США через використання комерційних піар-фірм та американських громадян. Розвідка США підкреслює загрозу втручання Росії у вибори, що посилюється, на тлі активного використання комерційних компаній для поширення кремлівської пропаганди. У розвідці наголосили, що американцям необхідно бути пильними та відрізняти справжню інформацію від дезінформації, особливо у соціальних мережах, де поширюється іноземна пропаганда.

" Американська громадськість повинна знати, що контент, який вони читають в Інтернеті, особливо в соціальних мережах, може бути іноземною пропагандою, навіть якщо здається, що він походить від співвітчизників-американців або походить зі Сполучених Штатів " , - попереджає чиновник з Офісу директора Національної розвідки США .

Крім цього у розвідці США повідомили , що є ще ознаки втручання Ірану та певні обережні дії Китаю.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в іце-президент США Камала Гарріс та кандидат у президенти Дональд Трамп мають майже рівний рівень підтримки. Їх розділяє лише 1%.