У Кремлі розпочали підготовку до переобрання Путіна

Путін уже думає, як утримати владу у 2024 році

Внутрішньополітичний блок Кремля розпочав підготовку до виборів президента Росії 2024 року, виходячи з того, що в них братиме участь російський диктатор Володимир Путін. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське видання "Комерсант" із посиланням на джерела.

За інформацією джерел видання, представники внутрішньополітичного блоку Адміністрації президента РФ опрацьовують різні сценарії виборів і виходять із того, що нічого не завадить тому, щоб кампанія пройшла за планом і Путін у 2024 році переобрався на черговий термін.

За словами співрозмовників видання, зокрема саме в таких рамках нещодавно проходило обговорення цих виборів з експертами.

Останні перед президентською кампанією регіональні вибори в Росії намічені на вересень 2023 року і, як звертає увагу співрозмовник видання, торкнуться досить великої кількості територій.

Це означає, що на них можна протестувати як технологічні, так і змістовні ідеї, які можна буде використати і 2024 року Путіну, озвучуючи свої тези людям.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в Інституті вивчення війни розповіли, чим закінчилася битва за Соледар: хто контролює місто.

Також видання "Коментарі" повідомляло – скільки мільйонів солдатів російський диктатор Володимир Путін хоче кинути на Україну: дані української розвідки.

Раніше "Коментарі" писали – Україна отримає танки та літаки: Олексій Резніков озвучив оптимістичний прогноз.