У Кремлі серйозно підгорає: там використали луганську школярку для послання Трампу

Луганська школярка написала Трампу, що тільки він може запобігти Третьій світовій війні

Школярка з тимчасово окупованого Луганська Фаїна Савенкова надіслала колишньому президентові США Дональду Трампу відкритий лист із закликом особисто відвідати Донбас, про це вона розповіла росЗМІ.

"Я вважаю, що Трампу було б корисно відвідати Донбас і мою батьківщину… Трамп, відвідавши Донбас, повинен зрозуміти, як живуть жителі, і що зброя, яка постачається в Україну, вбиває мешканців Донбасу, дітей", - сказала Савенкова.

Також вона закликала Трампа натиснути на Україну та каже, що Трамп – єдиний на Заході, хто може зупинити сповзання до світової війни.

При цьому Савенкова додала, що надіслала аналогічні листи президенту Сирії Башару Асаду та французькому лідеру Еммануелю Макрону. У цих посланнях вона попросила лідерів двох країн допомогти припинити постачання озброєння в Україну.

У свою чергу, політолог Михайло Басараб звернув увагу, що історію Савенкової публікую російські пропагандистські ЗМІ.

"Тут маю дві версії. Або в кремлівської верхівки серйозно підгорає і вони йдуть на відверто ризиковані ходи. Або це явна підстава Трампа. У будь-якому випадку виглядає це по-дебільному, тому якось дуже палєвно. Хоча, можливо, так видається тільки з нашої дзвіниці", - зазначив Басараб.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Дональд Трамп неодноразово обіцяв зупинити війну в Україні. При цьому він стверджує, що нібито може зробити це дуже швидко, наприклад, протягом 24 годин або поки що йде до Овального кабінету, якщо переможе на виборах. При цьому він ніколи не казав, як саме збирається зупиняти війну в Україні. Щоправда, його радники постійно вкидають у ЗМІ свої так звані мирні плани із закінчення війни в Україні.