Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, чи братиме Путін участь у передвиборчих дебатах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи братиме Путін участь у передвиборчих дебатах

Виявляється, що Путін не збирається навіть витрачати свій час на передвиборчі дебати

29 січня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

На одному із заходів російські журналісти несподівано запитали у речника Путіна, чи братиме очільник Кремль у часть у передвиборчих дебатах.  Перед виборами президента Росії, що мають відбутися у березні 2024 року. Відповідаючи на запитання Дмитро Пєсков, сказав, що президент не бере участі у таких заходах. Його слова цитують пропагандистські ЗМІ.

У Кремлі відповіли, чи братиме Путін участь у передвиборчих дебатах

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Я прес-секретар Президента, президент не бере участі у передвиборчих дебатах",- заявив Пєсков відповідаючи на запитання чи братиме Путін участь у передвиборчих дебатах під час цієї виборчої кампанії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у британській розвідці назвали ключову мету Путіна до березневих виборів. Війна проти України та скорочення витрат на ЖКГ призвели до масових відключень тепла та електрики на території Росії в умовах зими. Володимир Путін має вирішити цю проблему до березня, коли і мають відбутися вибори президента Росії. 

Британські фахівці зазначають, що за останні місяці в 16 населених пунктах Росії сталися збої в опаленні. Ці збої в умовах мінусової температури ускладнюють проблему, яка переслідувала російські міста та селища протягом десятиліть, але, ймовірно, стала ще гострішою через російську політику воєнного часу.

За даними британської розвідки, Росія завжди віддавала пріоритет військовим витратам на реінвестування в громадську інфраструктуру, особливо після вторгнення в Україну в 2022 році. Багатьом регіональним урядам було запропоновано взяти на себе тягар проблем при скороченні асигнувань із Москви, що призвело до падіння витрат на технічне обслуговування.

Крім того, мобілізація, ймовірно, призвела до нестачі робочої сили у всіх галузях, включаючи кваліфікованих інженерів-теплотехніків та сантехніків, йдеться у повідомленні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини