У Кремлі відповіли, як довго триватиме війна

Речник Кремля Дмитро Пєсков розповів скільки часу триватиме війна Росії проти України.

Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков відповідаючи на питання журналістів розповів про тривалість війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Кремлівський речник Дмитро Пєсков відповідаючи на питання журналістів сказав, що війна триватиме доти, доки Російська Федерація не досягне своїх цілей.

"Якщо ви маєте на увазі війну в широкому контексті - протистояння з ворогуючими державами і з недружніми країнами, гібридну війну, яку вони розв’язали проти Росії - це надовго", - говорить Пєсков.

Російський політик запевняє, що для досягнення своєї мети потрібна твердість, цілеспрямованість та єдність навколо президента Росії Володимира Путіна.

"Ми бачимо абсолютно безпрецедентну консолідацію російського суспільства навколо президента і його політики. І ми бачимо абсолютно домінуючу впевненість у суспільстві, що всі цілі СВО будуть досягнуті і повинні бути досягнуті", - говорить прессекретар президента РФ.

Нагадаймо, що восени Кремль розпочав мобілізацію, чим викликав невдоволення у росіян, які почали масово тікати з країни. Тепер Москва намагається зібрати до кінця року 400 тис. військових контрактників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російське посольство в Сполучених Штатах різко відреагувало на заяви американських чиновників про створення трибуналу для Росії, який має на меті розкрити воєнні злочини в Україні.

Також "Коментарі" писали про дані розвідки США про втрати особового складу російської армії, які оприлюднив міністр оборони Великобританії Бен Воллес.