У Кремлі відреагували на звинувачення у тому, що вибори в РФ нелегімні

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков обурився заявами про те, що президентські вибори в Росії не були легітимними. За його словами, вони повністю абсурдні

Дмитра Пєскова обурили заклики не визнавати президентські вибори в Росії та перемогу в них Володимира Путіна. За його словами, тоді треба говорити про нелегітимність тих 87% голосів росіян, які віддали за кандидатуру Путіна.

"Це абсурд. Так до цього ми і ставимося",
- наголосив Пєсков.

При цьому відомо, що вдова опозиціонера Олексія Навального Юлія закликала країни Заходу не визнавати легітимність президентських виборів у Росії.

У цьому контексті Пєсков заявив, що є багато людей, які "зовсім відірвали від батьківщини". Він додав, що сама Юлія Навальна втрачає своє коріння та зв'язок з батьківщиною, а також перестає відчувати пульс рідної країни.

Нагадаємо, у Росії пройшла імітація президентських виборів, у яких очікувано перемогу здобув Володимир Путін. При цьому, як вважають експерти, зараз у західних столицях гарячково думають над тим , як повестися в такій ситуації – визнавати вибори в Росії чи ні, визнавати Путіна законно обраним президентом чи все ж таки не варто. Деякі аналітики вважають, що кремлівський диктатор затіяв свою улюблену гру - він переходить усі межі дозволеного і ніби питає: А що мені за це буде?

Як вважають аналітики, цього разу країнам цивілізованого світу все ж таки потрібно набратися хоробрості і не визнавати підсумки виборів у Росії, щоб не бути посібниками у всіх тих злодіяннях, які здійснює Путін та його поплічники.

До речі, лідери деяких держав уже привітали Путіна із перемогою на президентських виборах. Щоправда серед них немає лідерів європейських країн.