У Кремлі вперше визнали загрозу розпаду РФ: що завив Патрушев

У Москві злякалися потоки мігрантів

Нелегальна міграція створює умови для розвалу країни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев, виступаючи на XII Міжнародній зустрічі високих представників з питань безпеки в Санкт-Петербурзі.

Соратник Путіна заявив, що спровоковані рукотворними кризами потоки мігрантів та тимчасово переміщених осіб "руйнують етноконфесійний баланс і формують передумови не лише зміни кордонів, а й розпаду країн".

"Нелегальна міграція тісно пов'язана з терористичними загрозами, організованою злочинністю, торгівлею зброєю, наркотиками, людьми та людськими органами", - висловився Микола Патрушев.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Росію ближче до путінської фейкової інавгурації, яка намічена на 7 травня, схоже, почала похитувати. Слідчий комітет РФ затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура Іванова, звинуваченого у хабарництві і давно веде зайво розкішний спосіб життя, несумісний з офіційними витратами. Російський олігарх Володимир Потанін переносить свій бізнес до Китаю. Нібито за згодою Путіна. Але не факт. Ну а самого Путіна Європарламент визнав нелегітимним президентом. Про що говорять ці події, чи можуть вони посилити нестабільність усередині країни-агресора? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Зеленський розповів про плани Путіна та домовленості з Байденом.