У Кремлі з погрозами відреагували на відправку іноземних інструкторів в Україну

Дмитрій Пєсков заявив, що іноземні інструктори, які будуть вчити українських військових, не матимуть імунітету від російської агресії.

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на інформацію, що деякі країни НАТО можуть відправити в Україну своїх інструкторів. За словами представника Путіна, в іноземних інструкторів не буде імунітету від російських атак. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Під час брифінгу речник Кремля Дмитрій Пєсков пригрозив іноземним інструкторам в Україні.

"Річ у тім, що будь-які інструктори, які займаються підготовкою військових українського режиму, не мають жодних імунітетів. І неважливо - вони французькі чи не французькі", - сказав Пєсков та додав, що Росія й надалі буде продовжувати війну в Україні.

Також Пєсков заявив, що США для Росії є ворожою країною та додав, що такою ж є і РФ для Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що президент Франції Еммануель Макрон та інші лідери країн НАТО заявляли про можливість відправити в Україну своїх військових. Основна ціль відправки іноземних військ в Україну стало б навчання українських військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі пригрозили наслідками для країн, які погодились дати дозвіл Україні завдавати удари по території Росії. Речник Кремля назвав такі заяви "нагнітанням" ситуації щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Дмитрій Пєсков цинічно згадав про різанину в Бучі, де росіяни вчинили воєнні злочини та жорстоко вбили сотні цивільних громадян України. Речник Кремля заявив, що Україна нібито інсценувала російську агресію та планує подібні дії, які Пєсоков назвав "дезінформацією" та "постановкою", в Херсонській області.